Naposledy aktualizováno: 11.03.2024 19:34:54
Na úvodní stranu

Místní knihovna Boršice u Blatnice


PROSINEC 2009

OBRÁZEK : foto_017.jpg

Od 1. do 15. prosince proběhla v knihovně výstava výrobků místního keramického kroužku. Vystavované výrobky byly moc krásné a všem návštěvníkům se líbily.


ZÁŘÍ 2009

OBRÁZEK : slunicko.jpg

Od září 2009 už se začalo pracovat v keramickém kroužku. Zájem o keramiku je dost velký a prostory trochu malé. Takže v tomto školním roce další zájemce už nemůžeme přibrat. Fotky z prvního tvoření si můžete prohlédnout zde na webových stránkách kermického kroužku, kde nejdete také více informací.

 

ZÁŘÍ 2009

OBRÁZEK : dusek.jpg

Naše knihovna je jednou z mnoha knihoven, které se účastnily celonárodní ankety KNIHA MÉHO SRDCE. Více informací o této anketě a o vítězné knize najdete zde . Děkuji všem čtenářům, kteří se této ankety prostřednictvím knihovny zúčastnili.


DUBEN 2009

OBRÁZEK : foto_646.jpg

V pondělí 6.dubna navštívili naši knihovnu žáci 1. a 2. ročníku místní základní školy. Povídali jsme si o knihovně, rozdělování knížek, o oblíbených knížkách a také o našem knihovnickém skřítkovi. Obrázky skřítků KNIHOVNÍČKŮ, jak je namalovaly děti,  jsou na výstavce v knihovně a fotky z besedy si můžete prohlédnout zde.


DUBEN 2009

OBRÁZEK : velik.jpg

Fotky z VELIKONOČNÍHO TVOŘENÍ, které se konalo v neděli 5.dubna 2009 od 14 hodin v kulturním domě, jsou k nahlédnutí zde. Akce to byla hezká a přišlo i hodně dětí a rodičů. Zdobily se perníčky a kraslice, malovaly se velikonoční obrázky a hlavně se pletly korbáče!